Wie ben ik?


Pubercoaching Oosterhout Maria BezemsNa mijn studie kinderpsychologie aan de UVA in Amsterdam ben ik gaan werken als ambulant hulpverlener voor kinderen en jongeren. Heerlijk werk! Maar na 12 jaar te hebben gewerkt met pubers kwam ik terug naar Oosterhout waar ik ben opgegroeid. Hier bleek voor jongeren op middelbare scholen niet altijd genoeg laagdrempelige hulp te vinden. Zeker in deze tijden van verandering in de jeugdzorg kunnen velen bij grote instanties niet terecht. Dat wil ik verbeteren. Daarom bied ik graag bij jullie thuis mijn diensten aan. Even bellen en ik kom je te hulp, zonder wachtlijst of moeilijk zwaar gesprek.

Puberen is vaak niet makkelijk. Ouders moeten hun kind leren loslaten, en jongeren moeten zelfstandig beslissingen nemen. Spannende tijden voor beide partijen. Veel jongeren tobben over de wereld en over zichzelf, strijden met hun ouders, autoriteiten, elkaar. In deze digitale tijden is het alleen maar moeilijker geworden om op te groeien tot een gelukkig en actief mens. Ik voel me geroepen om hierbij te helpen.

“Pubers zijn de leukste, meest interessante mensen die ik ken, maar ze hebben soms een lastige handleiding.

Daar help ik met veel plezier bij.”